• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Aglaonema Red Valentine

Aglaonema Red Valentine

Bekijk meer van Aglaonema - Chinese Evergreen
€ 7,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 7,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Aglaonema

Inclusief pot 12cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Gemiddeld water nodig

Halfschaduw

1x per maand (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Aglaonema? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Wat een verrassing! Sommige Aglaonema's kunnen kelkvormige bloemen krijgen. Het kost het de plant echter veel energie, daarom raad ik je aan om de bloem af te knippen.

Je hebt haast geen omkijken naar de Aglaonema en wordt daarom gezien als makkelijke kamerplant! Met wat minimale verzorging en liefde zal deze beauty er prachtig bij staan. 

Standplaats
Plaats deze Aglaonema's op een standplaats met (half)schaduw en vermijd een te lichte standplaats. Vooral direct zonlicht stelt deze plant niet op prijs.
Water geven
De grond licht laten opdrogen voordat de Aglaonema opnieuw water krijgt. Vooral in de winter heeft deze kamerplant weinig water nodig. Bij twijfel is het verstandig om Aglaonema's om een keer over te slaan met water geven.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.