• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Alocasia Dragon Scale

Alocasia Dragon Scale

Bekijk meer van Alocasia - Olifantsoor
€ 7,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 7,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Alocasia

Inclusief pot 12cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per twee weken (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Alocasia? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Olifantsoor verwijst naar de grote bladeren van de Alocasia. Deze worden door dieren in de jungle gebruikt als paraplu’s, om heerlijk onder te schuilen.

Deze naam krijgt de Alocasia niet voor niets. De prachtige bladeren en excotische stengels van de Alocasia verwachten wel wat terug voor al dat moois. Door de verzorging goed toe te passen zal 'ie er prachtig bijstaan!

Standplaats
De Alocasia staat graag op een plek staan met veel zonlicht. De Alocasia verlangt minimaal vijf uur direct zonlicht. Plaats de plant daarom zo'n twee meter voor een raam op het zuiden of direct voor een raam op het westen of oosten. Deze kamerplanten houden van warmte, maar een standplaats naast de kachel is absoluut niet aan te raden. De lucht is hier namelijk vaak te droog.
Water geven
De grond van de 'Olifantsoor' dient altijd licht vochtig te zijn, zonder dat de plant met zijn wortels in het water staat. Het is daarom verstandig regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Sproei minimaal 1x per week.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.