• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Peperomia Hope

Peperomia Hope

Bekijk meer van Peperomia
€ 4,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 4,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Peperomia

Inclusief pot 12cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Gemiddeld water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Handig om te weten

Zijn naam komt uit het Grieks ‘peperi’ wat peper betekent en ‘homoios’ staat voor gelijkend. De Peperomia soorten lijken niet allemaal op elkaar. Ze zijn namelijk te verkrijgen in verschillende groottes, bladvormen en kleuren.

Neem je een Peperomia in huis, dan krijg je er heel wat voor terug. Gezien de verzorging makkelijk toe te passen is, is de Peperomia een ware muze geworden. Met wat liefde en minimale verzorging zal deze beauty schitteren in jouw indoor jungle.

Standplaats
De Peperomia is fan van een plekje met indirect zonlicht, net zoals in zijn natuurlijke habitat. Deze kamerplant heeft een hekel aan directe zonnestralen, aangezien die zorgen voor geel blad en brandplekken! Vermijden dus!
Water geven
De Peperomia is niet echt een zuiperd en kan je prima een keer overslaan. Zorg ervoor dat de potgrond lichtelijk opdroogt tussen de watergeef beurten in. Natte voeten, daar heeft ie een hekel aan. Geef liever iets minder dan te veel.

Lion of the jungle

De Peperomia is te verkrijgen in verschillende groottes, bladvormen en kleuren. De roots van dit  jungle maatje komen uit Zuid-Amerika, hier groeien ze in het wild onder bomen waar het warm en schaduwrijk is. In Brazilië staat deze kamerplant symbool voor geluk en wordt daarom ook vaak als cadeau weggegeven. Het is een geschikte kamerplant voor iemand die geen groene vingers heeft. Er hoeft bijna niet naar omgekeken te worden.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.