• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Sansevieria Mikado

Sansevieria Mikado

Bekijk meer van Sansevieria - Vrouwentong
€ 7,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 7,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Sansevieria

Inclusief pot 20cm hoog

Kweekpot diameter is 6cm

Weinig water nodig

Weinig eisen

Geen voeding nodig

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Sansevieria? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Droogstaan in de jungle is geen enkel probleem voor de Sansevieria, deze plant kan namelijk weken zonder water!

Een ideale plant match als je nog geen groene vingers hebt! De Sansevieria is een echte survivor en kan goed voor zichzelf zorgen. Deze kamerplant is ook niet zo kieskeurig als het gaat om een standplaats. Geef hem af en toe een slok en je zal zien dat 'ie zal pronken met zijn tropische bladeren. 

Standplaats
De Sansevieria kamerplant is niet erg veeleisend als het gaat om lichtintensiteit. Deze vetplant zal lichter van kleur worden wanneer de kamerplant meer licht krijgt.
Water geven
Succulenten zoals Sansevieria hebben veel water nodig. Zorg ervoor dat de plant voldoende water heeft voordat je hem plant. In de winter kan ik meer water per dag gebruiken. Als de lengte van de rij te kort is, heb je minder water nodig.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.