• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Zamioculcas Zamiifolia

Zamioculcas Zamiifolia

Bekijk meer van Zamioculcas - ZZ-plant
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 35,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 35,00

Alles over de Zamioculcas

Inclusief pot 90cm hoog

Kweekpot diameter is 24cm

Weinig water nodig

Weinig eisen

1x per maand (zomer)

Giftig

Wil je écht alles weten over de Zamioculcas? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Als je de Zamioculcas dicht bij het raam zet met veel licht, zal de plant snel groeien. Vind je zijn huidige uiterlijk mooi, zet hem dat wat verder van het raam af.

De Zamioculcas valt onder het kopje makkelijke kamerplant en verwacht daarom niet al te veel verzorging van jou. Geef deze kamerplant een leuk plekje, af en toe een slok en je zal zien dat 'ie het helemaal naar zijn zin zal hebben!

Standplaats
De Zamioculcas is zo moeilijk niet. Zet deze kamerplant wat lichter of wat donkerder, de Zamio vindt alles prima. Indirecte zonnestralen doet hem het meest aan zijn natuurlijke habitat denken. Een te felle zon kan namelijk voor verkleuring zorgen.
Water geven
De Zamioculcas is wat dat betreft een echte survivor. Deze kamerplant kan het goed zonder water doen, maar zo nu en dan vindt 'ie het fijn om een vochtige potgrond te krijgen, zodat de Zamio er vervolgens weer een langere tijd tegenaan kan gaan.

Survivor of the jungle

Zijn veerachtige bladeren en glanzende look, daarmee steelt de Zamioculcas de show! Zijn stengels en veerachtige bladeren staan vol trots de hoogte in en daar hoef je maar weinig voor te doen. Die excotische looks heeft deze kamerplant aan zijn roots te danken, die in verre zuid-Afrika liggen, waar ze de bodem van de wilde jungle bedekken. Met hun lange stengels en dikke wortels kunnen ze in een mum van tijd de hele jungle veroveren en zo ook jouw woonkamer. Waarom de stengels en bladeren dikker zijn? Omdat de kamerplant het vocht opslaat en daardoor een echte survivor is. De Zamio kan goed voor zichzelf zorgen wat hem ook nog eens een makkelijke kamerplant maakt.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.