• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Yucca Elephantipes

Yucca Elephantipes

Bekijk meer van Yucca
€ 68,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 68,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Yucca

Inclusief pot 110cm hoog

Kweekpot diameter is 24cm

Weinig water nodig

Direct zonlicht

Geen voeding nodig

Giftig

Wil je écht alles weten over de Yucca? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Er bestaat een Yucca Valley vol van deze groene plantjes, vlakbij het beroemde Joshua Tree National Park in Californië.

De Yucca staat er om bekend dat het een erg makkelijke jungle plant is. De ideale match als je nog geen groen vingers hebt dus! Geef hem een plekje met voldoende licht en je zal zien dat ‘ie zal pronken met zijn tropische bladeren.

Standplaats
De Yucca is fan van een plekje met indirect zonlicht, net zoals in zijn natuurlijke habitat. Deze kamerplant heeft een hekel aan directe zonnestralen, de Yucca wordt namelijk opgekweekt onder gefilterd licht. Geleidelijk kan deze jungle plant dichterbij het raam komen te staan.
Water geven
De Yucca is een echte survivor en kan goed voor zichzelf zorgen. Hij houdt van een droge potgrond. Ga dus niet te vaak langs met je gieter en laat de aarde goed drogen. Deze jungle plant heeft een hekel aan natte voeten, dus laat die gieter lekker staan!

Survivor of the Dessert

De Yucca wordt ook weleens de Palmlelie genoemd, maar de Yucca is geen familie van de Palm. Deze jungle plant is namelijk familie van de Succulenten. Hij komt oorspronkelijk uit de droge gebieden van Midden- en Zuid-Amerika. Vandaar dat hij een lichte omgeving en weinig water wenst. Hij is niet dood te krijgen en valt daarom onder het kopje makkelijke kamerplanten. Je hebt er geen omkijken naar, maar geeft wel een jungle touch aan jouw interieur. Een onverwoestbaar soortje die niet mag ontbreken in jouw indoor jungle!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.