• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Veitchia palm

Veitchia palm

Bekijk meer van Veitchia
€ 130,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 130,00
Levertijd:
Niet op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Veitchia

Inclusief pot 160cm hoog

Kweekpot diameter is 30cm

Gemiddeld water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Veitchia palm? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Pas op met directe zonnestralen! Op je gezicht is het heel lekker, maar op de bladeren van je Veitchia iets minder. De bladeren zullen geel worden, of krijgen zelfs brandplekken. Een echte semi-schaduwliefhebber dus!

De veitchia staat bekend om zijn sierlijke bladeren en looks maar ook om zijn eenvoudige verzorging. Veel omkijken heb je niet naar deze palmachtige en gaat met de juiste verzorging zijn eigen gangetje. Een must voor iedere indoor jungle!

Standplaats
De Veitchia wilt graag op een plekje staan met indirect zonlicht. Valt er geen direct zonlicht in jouw woonkamer? Dan kan je de palm wel dichter bij het raam zetten. De felle zonnestralen moet je vermijden, daar is de Kentia palm geen fan van en kan zorgen voor brandplekken op de bladeren.
Water geven
De Veitchia palm valt onder het kopje ‘bescheiden drinker’. Het liefst wil de palm een licht vochtige potgrond zonder natte voeten. Laat de potgrond tussen de gietbeurten lichtelijk opdrogen.

Beauty of the jungle

Zeg je tropisch paradijs, dan zeg je Veitchia Palm! Deze toffe jungle plant (Vederpalm) is een kamerplant die instant jungle vibes aan jouw interieur geeft. Die bijnaam Vederpalm heeft hij te danken aan zijn langwerpige en veervormige bladeren. Spreid je strandlaken uit onder zijn grote palmachtige bladeren, pak een verfrissend drankje en je waant je in een tropisch paradijs. Zijn roots liggen namelijk ook in een tropisch paradijs op eilanden van de Pacifische Oceaan.

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.