• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Trachycarpus fortunei

Trachycarpus fortunei

Bekijk meer van Trachycarpus
€ 90,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 90,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Trachycarpus

Inclusief pot 120cm hoog

Kweekpot diameter is 30cm

Veel water nodig

Direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Trachycarpus? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

De Trachycarpus is een winterharde palm, hij overleeft zelfs buiten de Nederlandse en Belgische winters!

De Trachycarpus zal het zowel binnen als buiten naar zijn zin hebben zolang hij maar van het felle zonnetje kan genieten. Geef deze kamerplant zijn gewenste verzorging en zijn groene palmachtige bladeren zullen er tip top uitzien.

Standplaats
De Trachycarpus wilt het allerliefste tropische sferen in huis en daar mag het zonnetje niet bij ontbreken. Zet hem zo dicht mogelijk bij het raam zodat 'ie alle nodige zonnestralen kan oppikken. Geef hem vooral geen donker plekje.
Water geven
De Trachycarpus is gek op water en valt daarom onder het kopje zuiper. Zorg ervoor dat de potgrond constant lichtvochtig is. Geef voldoende water, maar geen natte voeten. Daar heeft de Trachycarpus een hekel aan!

Butterfly of the jungle

Van deze groene toef word je toch gelijk blij!? Het tropische gevoel komt je tegemoet als je naar dit jungle maatje kijk. Ja, ik heb het over de Trachycarpus die ook beter bekend staat als Henneppalm of Handpalm. Deze palm behoort tot de plantenfamilie van Arecaceae, ook wel Palmea. Zijn roots liggen op grote hoogte, in het Himalayagebergte. Ook komt de palm voor in andere delen van Azië. Geef hem een plekje in het felle zonnetje en hij zal zorgen voor de instant jungle vibes.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.