• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Alles over de Scindapsus

Inclusief pot 15cm hoog

Kweekpot diameter is 12cm

Gemiddeld water nodig

Halfschaduw

1x per twee weken (zomer)

Licht gifitg

Wil je écht alles weten over de Scindapsus? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Deze plant groeit graag midden in de jungle, hij houdt namelijk niet van wind. Geef hem thuis dus een warm plekje want tocht kan hij niet waarderen.

Voor de ultieme jungle looks in huis mag de Scindapsus absoluut niet ontbreken. Heeft ´ie het goed naar zijn zin, dan zal de Scindapsus jouw indoor jungle binnen no time voorzien van lange lianen en prachtige bladeren. Moeilijk is ´ie niet, geef hem wat liefde, het gewenste plekje, voldoende water en je zal zien dat het een echte uitblinker zal zijn. 

Standplaats
De Scindapsus is fan van een plekje met indirect zonlicht. Het felle zonnetje, daar is 'ie niet zo een fan van. De zonnestralen die direct op het blad terecht komen, kunnen bruine brandplekken achter laten. Vermijden dus!
Water geven
Een lichtvochtige potgrond is een must bij deze kamerplant. Een droge potgrond vind de Scindapsus verschrikkelijk en dat wilt hij dus absoluut niet. Te natte voeten, daar is 'ie ook geen fan van. Hierdoor kan er wortelrot ontstaan.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.