• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Schefflera Gold Capella

Schefflera Gold Capella

Bekijk meer van Schefflera
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 64,00
Levertijd:
Op voorraad
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 64,00

Alles over de Schefflera

Inclusief pot 160cm hoog

Kweekpot diameter is 30cm

Weinig water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Giftig

Wil je écht alles weten over de Schefflera? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Leuk om te weten

Het lijkt alsof de bladeren zich open klappen als een soort paraplu, daarom staat se Schefflera ook wel bekend als de Umbrella plant.

Makkelijk is 'ie zeker en de looks heeft 'ie ook! Geef de Schefflera wat liefde, minimale verzorging en binnen no time zal je een ware indoor jungle hebben.

Standplaats
De Schefflera is fan van een plekje met indirect zonlicht. Zet je de kamerplant in het volle zonnetje, dan zal 'ie niet zo blij met jou zijn! Je kan het beste de felle zonnestralen vermijden.
Water geven
De Schefflera is niet echt een zuiperd en kan je prima een keer overslaan. Zorg ervoor dat de potgrond lichtelijk opdroogt tussen de watergeefbeurten in. Natte voeten, daar heeft ie een hekel aan. Geef liever iets minder dan te veel.

Umbrella of the jungle

De Schefflera, ze zijn er in verschillende soorten en maten. De kenmerken van deze kamerplant zijn toch wel de vingervormige bladeren, die van groen naar geel kunnen kleuren. Het lijkt alsof de bladeren zich open klappen als een soort paraplu en staan daarom beter bekend als de Umbrella plant. Zijn roots liggen in het verre Australië en Zuid-Amerika waar de kamerplant ooit is ontdekt en er vrolijk op los groeit in het wild. Ze klimmen graag de hoogte in en kunnen een flinke boom worden!

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.