• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Sansevieria laurentii

Sansevieria laurentii

Bekijk meer van Sansevieria - Vrouwentong
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 17,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
€ 17,00

Survivor of the desert 

Een ideale plant match als je nog geen groene vingers hebt! De Sansevieria is een echte survivor en kan goed voor zichzelf zorgen. Deze kamerplant is ook niet zo kieskeurig als het gaat om een standplaats. Geef hem af en toe een slok en je zal zien dat 'ie zal pronken met zijn tropische bladeren. 

Standplaats
De Sansevieria is niet zo kieskeurig als het op een standplaats aankomt. Je kan hem overal wel een plekje geven. Zet je hem wat lichter, dan zal de Sansevieria sneller groeien en meer water verbruiken. Zet je hem wat donkerder dan vraagt 'ie minder van je, maar zal de groei ook langzamer gaan.
Water geven
De Sansevieria houdt van een droge potgrond. Ben je hem een keer vergeten dan is er niks aan het handje. Ga dus niet te vaak langs met je gieter en laat de aarde goed drogen. Deze kamerplant heeft een hekel aan natte voeten, dus laat die gieter lekker staan!

Alles over de Sansevieria 

Je hebt ze in alle vormen en maten, de Sansevieria, die we ook beter kennen als de Vrouwentong. Met zijn uitgesproken patronen en meer dan 70 verschillende soorten is het een grote familie. Zijn natuurlijke habitat ligt in Afrika, maar deze rakker bevindt zich ook in andere landen. Van China tot Guatemala, deze exotische kamerplant heeft het daar ook goed naar zijn zin. En wat echt een enorm pluspunt is, de Sansevierua is niet dood te krijgen en valt daarom onder het kopje 'makkelijke kamerplant'. Je hebt er geen omkijken naar, maar geeft wel een jungle touch aan jouw interieur. Een onverwoestbare soortje die niet mag ontbreken in jouw indoor jungle! 

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.