• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Potgrond compact

Potgrond compact

Totaal
Vanaf € 2,99
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
potgrond kopen 10 liter

Alles over de kokospotgrond

Tijd om je jungle maatje te voorzien van een nieuwe pot en verse potgrond? Bestel deze kokospotgrond! Geef je kamerplant een verse bodem, vol met nieuwe voedingsstoffen waarop je binnenplant tot ongeveer 2 maanden op kan teren. Deze kokospotgrond zorgt voor een luchtige bodem, maar houdt voldoende water vast. En nog handiger is dat de potgrond is samengeperste en in compacte blokken wordt verzonden. Knip de bovenkant van de zak open en voeg 3 liter water toe. Laat de zak met aarde even staan en je zal zien dat de zak zich zal vullen met potgrond. 

Hoeveel je nodig hebt, ligt aan de diameter van de pot;

  • 10 liter voor een pot van ongeveer Ø 25 cm
  • 40 liter voor een pot van ongeveer Ø 40 cm

Potgrond bestaat voor een groot deel uit afgebroken natuurlijk materiaal. Het kan wel eens voorkomen dat er paddenstoelen of schimmels op de potgrond terecht komen. Dit kan verder geen kwaad voor je maatje en eigenlijk juist een goed teken. Je kunt er helaas niets aan doen om dit te voorkomen. Wel kun je de paddestoelen verwijderen en/of de bovenste laag van de potgrond verwijderen. 

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.