• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Yucca - palmlelie

Dit groene stekelige exemplaar, die we ook kennen als de Palmlelie, zal je niet zo snel in de jungle tegenkomen, maar juist in de droge uitgestrekte woestijn. Door zijn roots, die in Midden- en Zuid-Amerika liggen, kan hij goed tegen weinig water en het felle zonnetje. 

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 202,15 Regular Price € 218,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Yucca kopen?

Dit groene stekelige exemplaar, de Yucca die we ook kennen als de Palmlelie, zal je niet zo snel in de jungle tegenkomen, maar juist in de droge uitgestrekte woestijn. Door zijn roots, die in Midden- en Zuid-Amerika liggen, kan hij goed tegen weinig water en het felle zonnetje. Wil jij een Yucca kopen oftewel een Palmlelie kopen? Dan ben je aan het juiste adres!

Welk formaat heeft de Yucca?

Je kunt de Yucca vinden in verschillende maten. Zo verkopen wij kleine Yucca’s, grote Yucca’s en de Yucca XXL. De Yucca is niet zo'n harde groeier en blijft een langere tijd vrijwel dezelfde grootte aanhouden. Het verpotten van deze stekelige maat zal geen jaarlijks klusje zijn, wat extra relaxed is. De Yucca vindt het wel fijn om genoeg ruimte te hebben voor zijn wortels. Ook vergroot je op deze manier de waterbuffer van de Yucca, wat de verzorging een stuk makkelijker maakt. Kies een toffe sierpot uit die minimaal 5 cm groter is dan de kweekpot.

Welke soorten zijn er?

De Yucca is te verkrijgen in verschillende soortjes. Zo is de Yucca Gloriosa Variegata een exclusief soortje door het wit in zijn blad. Daarnaast zijn de Yucca Elephantipes en de Yucca op stam bekende en veel verkochte soorten. Een zonfanaat, zo kan je de Yucca wel noemen. Je kan hem het beste een lichte standplaats geven waar hij genoeg zonlicht op zijn stekelige bolletje krijgt. Komt er bij jou veel direct zonlicht naar binnen? Dan is het bingo en is de Yucca jouw ideale kamerplant-match!

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder