• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Varen

Naast dat de Varen een makkelijk verzorging heeft, staat 'ie bekend om zijn groene bladeren in alle vormen en maten. Ja, de Varen familie is een behoorlijk gezelschap. Van gekruld blad tot dik- en dunbladige. They have it all! Deze oerplant die terug is van weg geweest en een must is voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
2 producten

Snel en gemakkelijk online bestellen
Plantenpakket-voor-in-de-zon
Junglepakket zon Zuidelijke Zonfanaten
€ 190,15 Regular Price € 206,00

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Varen kopen?

De Varen is al een eeuwen oude bekende in het plantenrijk. Naast dat de Varen een makkelijk verzorging heeft, staat 'ie bekend om zijn groene bladeren in alle vormen en maten. Ja, de Varen familie is een behoorlijk gezelschap. Van gekruld blad tot dik- en dunbladige. They have it all! Deze oerplant die terug is van weggeweest en een must is voor jouw indoor jungle! Wil jij een Varen kopen? Lees dan verder!

Welke formaten zijn er?

De Varen is te verkrijgen in verschillende maten. Zo heb je de mini Varen, de kleine Varen en de grote Varen. Bovendien bestaan er ook hoge varens. Wil jij je hele huis omtoveren tot Varen jungle? Ga dan aan de slag met het stekken van de Varen. Er is niets leukers dan al die kleine stekjes te zien opgroeien tot volwassene Varens. Pak een vol exemplaar erbij en het scheuren kan beginnen!  

Welke soorten zijn er?

De Varen heeft veel verschillende soortjes. De populairste soorten zijn de Blauwvaren, Krulvaren en de Nestvaren. Daarnaast zijn de Tongvaren, Ijzervaren en de Hertshoorn Varen nog bekende soortjes. De Varen vertoeft graag in tropische sferen. Dit betekent dat een constante vochtige potgrond nodig is om zijn mooie groene bladeren en stengels omhoog te houden. Noem hem gerust de zuiper van het stel, want oh boy, als je hem een keer overslaat zal hij er treurig bijstaan. 

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder