• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Begonia

Van witte stippen tot zwarte kruizen en van opzichte nerven tot ombre patronen. Hieraan kan je de Bladbegonia herkennen. Dit jungle-achtige exemplaar komt oorspronkelijk uit het verre Brazilië, waar ze de gehele jungle bodem bedekken. Een exotisch exemplaar en een absolute must voor een hip interieur. 

Lees meer Lees minder
Begonia
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product

Laat je adviseren
Bekijk hieronder de verschillende watersystemen.

Offerte aanvragen of advies?
Gemiddeld antwoorden wij binnen 24 uur.
Of bel direct onze experts

Lees meer Lees minder

Begonia kopen?

De Begonia, een exotisch exemplaar en een absolute must voor een hip interieur. Van witte stippen tot zwarte kruizen en van opzichte nerven tot ombre patronen. Hieraan kan je de Bladbegonia herkennen. Deze stippen plant komt oorspronkelijk uit het verre Brazilië, waar ze de gehele jungle bodem bedekken. Hoe ouder de stippen Begonia, hoe groter het blad wordt. En er zijn ook nog eens een hoop soortjes in deze familie. Wil jij een Begonia kopen?

Welke formaten Begonia zijn er?

Er bestaan verschillende soorten Begonia. Zo bestaan er hangbegonia’s maar ook staan soorten. Wil jij van jouw Bladbegonia een groter exemplaar maken? Verpotten maar! Je kan de Bladbegonia in zijn kweekpotje laten zitten, maar als je wilt dat 'ie uiteindelijk de lucht in schiet en groot blad aanmaakt kan je het beste overgaan naar een grotere pot. Controleer of de wortels uit de gaatjes van de kweekpot komen gezet. Is dat het geval? Dan is het een goed idee om gelijk in actie te komen en te verpotten. 

Hoe kan ik het beste de Begonia stekken?

Stek-Alert! Ja, ja, de Bladbegonia kan je gewoon stekken. Hoe leuk is dat! Bladstek, stengelstek of scheuren, het is allemaal mogelijk. De stengelstek is voornamelijk toe te passen bij de Stippenbegonia, die ook beter bekend staat als de Begonia Maculata. Probeer een van deze manieren uit en je zal zien dat deze mini groot kan worden. Je kunt in mijn webshop ook stekjes kopen.


Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder