• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Aloe Vera - Wonderplant

Stekelige stengels, een zacht groene kleur en een goedje wat als wondermiddel wordt gebruikt. De Aloë vera ook wel bekend als de Wonderplant, is onmisbaar in jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder
Aloe
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
1 product

Aloë vera kopen?

Deze woestijnachtige plant staat niet alleen bekend om zijn uiterlijk, maar ook om zijn natuurlijke substantie die wordt aangemaakt en opgeslagen in de stengels, wat wordt toegevoegd in tal van verzorgingsproducten. De Aloë Vera bevat een hoop verzorgende stoffen, de plant heeft daardoor de bijnaam Wonderplant. In het eeuwen oude Egypte gebruikte ze ‘de plant van onsterfelijkheid’ al graag op hun huid. Tot op de dag van vandaag is Aloë vera een populaire toevoeging in onze cremetjes, maar ook een geweldige toevoeging in jouw indoor jungle! Wil jij de Aloë Vera kopen? Dan ben je aan het juiste adres!

Hoe kan je de Aloë Vera stekken?

Ik snap heel goed dat jij je interieur vol wilt zetten met de prachtige Aloë Vera. Dit is natuurlijk nog leuker als dit kan doen door je stekelige maatje te stekken. Je kan de Aloë Vera op twee verschillende manieren vermeerderen. Door een bladstek of een pup af te nemen kan je mini Aloë’s groot laten worden. Hoe leuk! Hier kan je veel kleintjes mee maken en als je Aloë het goed naar zijn zin heeft zullen er pups oppoppen. In mijn webshop kan je ook stekjes kopen!

Op welke plekje staat de Aloë Vera het liefst?

Zon, zon, zon, deze kamerplant kan er geen genoeg van krijgen. In exotische oorden staat deze stekelige rakker in de brandende zon. Hij valt daarom niet voor niets onder het kopje ‘zonfanaat’. Is jouw woonkamer zonovergoten? Geef hem dan gerust een plekje waar de zonnestralen naar binnen vallen. De Aloë Vera zal door de zonnestralen en goede verzorging sneller groeien. Heb jij een raam op het zuiden en een leeg plekje op de vensterbank? Dan is de Wonderplant de perfecte match voor jou!

Kijk voor de wensen van dit leuke jungle maatje in mijn encyclopedie. Hierin staat alles vermeld per kamerplanten soort, zo kun je zien of dit de ideale plant match is. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken naar de ideale kamerplant voor jouw indoor jungle!

Lees meer Lees minder