• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL

Plantenpakketten

In een klap een volledige indoor jungle in huis? Dan is een plantenpakket the way to go! Deze samengestelde combinaties hoef je alleen een leuk plekje te geven in huis en het jungle gevoel komt je tegemoet! Bekijk hier alle plantenpakketten op een rijtje. 

Lees meer Lees minder
Plantenpakketten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
5 producten

Plantenpakketten

Jouw interieur omtoveren tot indoor jungle? Dan zijn deze plantenpakketten een must! Kies een van de combinaties snel en gemakkelijk uit en je interieur is binnen no time een urban jungle! Ga voor het kleine junglepakket om de overgebleven hoekjes op te vullen of pak uit met junglepakket M als je nog maar net begint met het vergroenen van je interieur! Kom je er niet helemaal uit met het selecteren van het juiste plantenpakket? Dan help ik je maar al te graag!

Junglepakket S

Junglepakket S is een ideaal plantenpakket als je het met minder ruimte moet doen. Deze jungle maatjes vullen ieder hoekje op en geven je het ultieme jungle gevoel. Deze plantenmix bestaat uit de Calathea Leopardina, de Calathea Flamestar en de Aloe Vera. De Calathea’s houden graag van een plekje met indirect zonlicht en de Aloë is een echte zonfanaat! Ze zijn allemaal voorzien van een handgevlochten Yoshiko mand in drie verschillende kleuren. Je kunt zelf de kleuren bepalen van de manden!

Junglepakket M

Geen plek voor de jungle formaten, maar iets te veel ruimte over voor de kleinere kamerplanten? Dan is junglepakket M een perfecte middenmoot. Deze plantenmix bestaat uit het iconische trio, die beter bekend staan als de Strelitzia Nicolai, de Monstera en de Alocasia Zebrina. De Strelitzia en Alocasia willen graag het zonnetje op hun blad, terwijl de Monstera liever een semi-schaduw plekje wilt. Zo is ieder hoekje in huis voorzien van groen! Gecombineerd in de te gekke Elho Greenville pot, waarbij de kleuren kunnen worden uitgekozen. Ga voor een kleurenmix of kies één kleur uit om het strak en een geheel te houden. 

Junglepakket L

Junglepakket L is een perfect pakket als je in een klap een enorme jungle in huis wilt creëren. Vooral in een grote ruimte zijn dit ware eyecatchers die een indoor jungle creëren. Deze plantenmix bestaat uit de Calathea Orbifolia, de Areca palm en de Monstera op mosstok. Alle drie zijn ze gecombineerd in de te gekke jort pot die een en al jungle uitstraalt. Alsof je je echt in de dichtbeboste tropen bevindt!

Lees meer Lees minder