• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Musa Dwarf Cavendish

Musa Dwarf Cavendish

Bekijk meer van Musa - Bananenplant
€ 8,00

Alles over de Musa Dwarf Cavendish

Inclusief pot 35cm hoog

Kweekpot diameter is 13cm

Veel water nodig

Direct zonlicht

1x per twee weken (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Musa Dwarf Cavendish? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

De bananenplant maakt snel nieuwe bladeren aan. Hierdoor worden de onderste bladeren geel of bruin. Dit is een natuurlijk proces van de plant. Ik raad je aan om deze weg te knippen.

Deze jungle ganger is een echte tropische uitblinker en is daarom fan van tropische sferen in huis. Wil jij de ultieme indoor jungle creëren dan mag de Musa met z'n ruige en grote bladeren niet ontbreken! 

Standplaats
Een bananenplant wenst een zonnige standplaats, het liefst voor een raam op het westen of oosten. Het oude blad (onderste blad) wordt op den duur lelijk en kan je het beste verwijderen. Wanneer bananenplanten te weinig licht ontvangen zal de plant het oude blad niet vervangen met nieuw blad. Hiermee verliest de kamerplant zijn sierwaarde.
Water geven
De grond vochtig houden, maar voorkom dat de bananenboom met zijn wortels in het water staat. Dit kan namelijk geel bruine randen in het blad veroorzaken. In de zomer heeft de plant meerdere keren per week water nodig.
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.