• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Licuala Grandis

Licuala Grandis

€ 50,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 50,00
Levertijd:
Op voorraad
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Licuala

Inclusief pot 75cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Veel water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per twee weken (zomer)

Niet giftig

Handig om te weten

De Licuala groeit oorspronkelijk in het tropisch regenwoud, hierdoor heeft ‘ie behoefte aan een hoge luchtvochtigheid. Besproei de Licuala daarom regelmatig!

De Licuala groeit oorspronkelijk in het tropisch regenwoud, hierdoor heeft ‘ie behoefte aan warmte en een hoge luchtvochtigheid. Geef deze kamerplant zijn gewenste verzorging en zijn groene palmachtige bladeren zullen er tip top uitzien!

Standplaats
De Licuala wilt graag op een plekje staan met indirect zonlicht. Valt er geen direct zonlicht in jouw woonkamer? Dan kan je de palm wel dichter bij het raam zetten. De felle zonnestralen moet je vermijden, daar is de Licuala geen fan van en kan zorgen voor brandplekken op de bladeren.
Water geven
De Licuala lust wel een slok en valt daarom onder het kopje zuiper. Een droge potgrond, daar heeft 'ie een hekel aan! Geef voldoende water maar zorg ervoor dat de Licuala geen natte voeten heeft. Dit kan namelijk zorgen voor wortelrot.

Zeg je tropisch paradijs, dan zeg je Licuala! Deze toffe jungle plant is een kamerplant die instant jungle vibes aan jouw interieur geeft. Door zijn kenmerkende bladeren wordt ‘ie ook wel waaierpalm genoemd. Deze palm behoort tot de plantenfamilie van Arecaceae, ook wel Palmea. Zijn roots liggen in het tropische regenwoud van Tropisch Zuidoost-Azië en Noord-Australië. Geef hem een plekje in indirect zonlicht en de juiste verzorging en hij zal zorgen voor de instant jungle vibes. 

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.