• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Kentia

Kentia

Bekijk meer van Kentia - Howea Fosteriana
€ 52,00
Samenvatting
Samenvatting wordt geladen...
Ongeassembleerd geleverd
Totaal
€ 52,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Alles over de Kentia

Inclusief pot 100cm hoog

Kweekpot diameter is 21cm

Gemiddeld water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Wil je écht alles weten over de Kentia? Dan heb ik goed nieuws! Tips en de uitgebreide verzorging lees je in mijn ENCYCLOPEDIE ➜

Handig om te weten

Pas op met directe zonnestralen! Op je gezicht is het heel lekker, maar op de bladeren van je Kentia iets minder. De bladeren zullen geel worden, of krijgen zelfs brandplekken. Een echte semi-schaduwliefhebber dus!

De Kentia staat bekend om zijn sierlijke bladeren en looks maar ook om zijn eenvoudige verzorging. Veel omkijken heb je niet naar deze palmachtige en gaat met de juiste verzorging zijn eigen gangetje. Een must voor iedere indoor jungle!

Standplaats
De Kentia wilt graag op een plekje staan met indirect zonlicht. Valt er geen direct zonlicht in jouw woonkamer? Dan kan je de palm wel dichter bij het raam zetten. De felle zonnestralen moet je vermijden, daar is de Kentia palm geen fan van en kan zorgen voor brandplekken op de bladeren.
Water geven
De Kentia palm valt onder het kopje ‘bescheiden drinker’. Het liefst wil de palm een lichtvochtige potgrond zonder natte voeten. Laat de potgrond tussen de gietbeurten lichtelijk opdrogen.

Beauty of the jungle

Zeg je tropisch paradijs, dan zeg je Kentia Palm! Deze toffe jungle plant a.k.a Howea Forsteriana is een kamerplant die instant jungle vibes aan jouw interieur geeft. Spreid je strandlaken uit onder zijn grote palmachtige bladeren, pak een verfrissend drankje en je waant je in een tropisch paradijs. Zijn roots liggen namelijk ook in een tropisch paradijs genaamd Lord Howe Island. Een prachtig eiland, met parelwitte stranden en helderblauwe zee, wat tussen Australië en Nieuw-Zeeland in ligt. Lang geleden is dit eiland ontdekt door een Engelsman, die de zaden van de Kentia Palm heeft meegenomen. Sindsdien is dit een populaire kamerplant die ieder interieur omtovert tot mini jungle.

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.