• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Kokodama Depressa Sao Paulo

Kokodama Depressa Sao Paulo

Bekijk meer van Pilea
Persoonlijk berichtje

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Maximaal 100 tekens

Totaal
€ 14,00
Levertijd:
Op voorraad
2 werkdagen
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-
Kokodama-sao paulo-hangplant

Alles over de Depressa

Inclusief pot 25cm hoog

Kweekpot diameter is 15cm

Gemiddeld water nodig

Licht, geen direct zonlicht

1x per maand (zomer)

Niet giftig

Handig om te weten

Deze kleine kamerplant groeit niet zo snel, en zal waarschijnlijk z'n leuke kleine vorm behouden!

Een groen toef die je huis jungleproof maakt! Ja dat zit wel goed met de Pilea depressa sao paulo. En wat nog meer goed zit, weinig zorgen om dit groene jungle maatje. Geef hem de juiste standplaats, af en toe een slok en je zal zien dat 'ie er prachtig bij zal staan!

Standplaats
De Pannenkoekplant vindt een plekje met indirecte zonnestralen het allerfijnst. Deze kamerplant wordt daarom ook niet voor niets semi schaduw liefhebber genoemd.
Water geven
De Pannenkoekplant valt onder het kopje ‘Bescheiden drinker’. Wel is 'ie groot fan van een licht vochtige potgrond. De aarde een beetje op laten drogen tussen de gietbeurten in kan geen kwaad, maar de kamerplant wilt liever niet te lang droog staan. Natte voeten, daar is de Pilea geen fan van.

Beauty of the jungle 

De Pilea depressa sao paulo valt onder het kopje krullenbol! De kleine blaadjes vormen een hoop volume en kunnen bij de juiste verzorging een ware pruik worden. Deze rakker is een ware hanger en doet niets liever! Zijn roots liggen in het verre Mexico, waar de kamerplant te vinden is in de dichtbeboste jungle. De ronde bladeren hebben wel wat weg van zijn grote broer Pannenkoekplant en wilt het liefst ook dezelfde verzorging. Ze behoren namelijk tot dezelfde familie, wat betekend dat 'ie net zo makkelijk is! 

Creëer je eigen jungle Bekijk deze jungle maatjes eens
Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.