• Uit eigen voorraad leverbaar
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
NL
Biologische ongedierte bestrijding tegen rouwvlieg

Biologische ongedierte bestrijding tegen rouwvlieg

Totaal
€ 16,00
Levertijd:
Op voorraad
  • 100 dagen kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending vanaf €60,-

Rouwvliegjes kunnen enorme plagen vormen waarbij de vensterbank binnen de korste keren vol met dode vliegjes ligt. Gelukkig zijn deze plagen zeer effecient te bestrijden met aaltjes. Dit is veilig voor kinderen, huisdieren en uiteraard jouw planten. En nog belangrijker; veilig voor het milieu! 

Hoe werkt het?

Je mengt het zakje met 1 liter water en verdeelt dit water over alle kamerplanten. Ook degene waarbij je (nog) geen rouwvliegjes ziet. Binnen 2 weken hebben de aaltjes de rouwvliegjes bestreden. In deze periode moet de potgrond licht vochtig blijven. Wanneer er voldoende voedsel (rouwvlieg) aanwezig is voor de aaltjes kunnen deze 6 weken actief blijven. Omdat de aaltjes enkel leven in grond, werkt het minder goed bij hydrocultuur en vulcastrat.

Direct gebruiken

Omdat het levende beestjes zijn, is het van belang de aaltjes te gebruiken voor de datum op de verpakking. Wij adviseren om de aaltjes direct in te zetten na ontvangst aangezien deze zijn beperkt houdbaar zijn.

Nog meer beestjes?

Vind je het een onprettig idee om beestjes bij je planten te gieten? Geen zorgen, als je zou denken dat je enkel een poeder in het water giet, zou je niet eens door hebben dat het om aaltjes gaat. 

Houd je vast, we komen eraan!

Je bestelling wordt tot in de puntjes klaargezet om jouw kant op te komen. Naast dat de kweker en ik zorgvuldig de jungle plantjes nakijken, worden ze ook goed beschermt voordat ze op reis gaan. Ze worden netjes verpakt in een speciaal ontworpen doos zodat ze de reis goed kunnen doorstaan. Ik wil natuurlijk niets liever dan dat je nieuwe jungle maatje heelhuids bij jou aankomt.